Azra Akın başrolünde oynadığı ‘Herşey Mümkün’ filminin galasına katılmadı

Azra Akın başrolünde oynadığı ‘Herşey Mümkün’ filminin galasına katılmak yerine sevgilisinin memleketine gitmeyi tercih etti.

Herşey Mümkün filminin özel gösterimi önceki akşam Zorlu’da yapıldı. İlk galası geçen hafta gerçekleşen filmin ikinci özel gösterim gecesine Azra Akın katılmadı. Başrolü birlikte paylaştığı Yetkin Dikinciler ev sahipliğini üstlendi. Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin ve Alper Babayağmur’un katıldığı ve soru cevap şeklinde giden söyleyişi yaklaşık bir saat kadar sürdü.

HEYECANLANDIRAN PROJE

Yetkin Dikinciler, ”Bir aktör olarak benim en dikkat ettiğim şey, kendimi heyecanlandırcak hikayelerin içinden geçmektir, bu filmde bunu yakaladım.Hayatta hep iyiliklerin kazanmasını istiyoruz ‘Her Şey Mümkün’ le bu mesajı veriyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan Azra Akın’ın aynı gün Edirne’den paylaşım yapması sevgilisi Atakan Koru’nun memleketinde olduğu gerçeğini ortaya çıkardı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.