Aziz Yıldırım’ın tahmini bu kez tutmadı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın derbi tahmini bu kez tutmadı… Yıldırım dün yaptığı açıklamada, “Yarın inşallah falan yok, yeneceğiz. 17 sene olmuş, bizi yenemiyorlar yarın biz yine yeneceğiz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Türkiye’nin en iyi takımıyız ve Avrupa’nın en iyi takımlarından biriyiz. Onlar sahaya inancımızı yansıtacak ve yeneceğiz. 3-4 gündür gazeteler yazıyor, ‘Galatasaray Fenerbahçe’yi yenebilirler’ diye, yenemezler bizi. Onların elleri ayakları titriyor, yine titreyecek. Biz hepimiz tek yürek olarak, futbol oynayarak kazanıp yolcu edeceğiz. Ben başkanlığı bitirene kadar bu tarih devam edecek. Bunu bilsinler.” demişti.

G.SARAYLILAR BU SÖZLERİ HATIRLATTI

Bu iddialı açıklamaların ardından bugün oynanan derbi mücadelesi 1-1 sona ermesinin ardından, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri Aziz Yıldırım oldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Yıldırım’ın iddialı açıklamalarını hatırlatan paylaşımlarda bulundu.

AZİZ YILDIRIM’DAN GALATASARAY YORUMU

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.