Aziz Yıldırım takımı toparlamak için harekete geçti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kritik Ajax ve Galatasaray maçları öncesi takımı toparlamak için harekete geçti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Ajax ve Süper Lig’de hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi takımı toparlamak için harekete geçti.

Başkan Aziz Yıldırım, Kayserispor deplasmanında eleştirilen bir futbol sergileyen sarı-lacivertli takım ile teknik heyeti yarın akşam (20 Ekim Salı) yemekte bir araya getiriyor.

Kayserispor maçının ardından soyunma odasına inen Aziz Yıldırım, oynanacak bu iki kritik maç öncesi takımı toparlamak adına ikinci hamleyi yapmaya karar verdi.

Yönetim kurulundan bazı isimlerin de bulunacağı yemek, saat 19:00’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yenecek. Aziz Yıldırım’ın bu kritik yemekte, takımın kendisini toparlaması için bazı mesajlar vermesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.