Azeri şarkıcı Günel sesi ve dansıyla mest etti

Etiler’in popüler eğlence mekanı uluOrta’da önceki akşam Azeri şarkıcı Günel Zeynelova sahne aldı.

YouTube video

Performansına “Adı Yok” şarkısı ile başlayan Günel Zeynelova, sahne performansı ve repertuarı ile hayranlarına yine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Zaman zaman konuklarıyla sohbet eden ünlü şarkıcı, “Hepiniz hoşgeldiniz. Bugün arabesk müziğin nabzı uluOrta’da atacak” dedikten sonra Müslüm Gürses’in “Unutamadım” şarkısıyla geceye devam etti.

Siyah pullu elbisesiyle göz kamaştıran, sahnede bir an olsun yerinde durmayan Günel, sesiyle olduğu kadar danslarıyla da kendisini dinleyenleri mest etti.

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova, iki saat kaldığı uluOrta sahnesini “Değmeyin Keyfime” şarkısı ile bitirdikten sonra alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.