Ayyıldız Tim’den Zara’ya Atalay Demirci muamelesi

Hackerler ‘FETÖ’cü ünlü’ avına çıktı… Şarkıcı Zara’nın hacklenen twitter hesabı, bir şey bulunamaması üzerine geri verildi. Fethullah Gülen’e yakın isimler Enes Kanter ve Hakan Şükür’le yazışmalarının yayımlanması sonucu tutuklanan komedyen Atalay Demirci’nin ardından Ayyıldız Tim, FETÖ’cü ünlüleri ortaya çıkarmak için sanatçıların sosyal medya hesaplarını hackleyip yazışmalarını incelediklerini öne sürdü. Son olarak Zara’nın twitter sayfasını hackleyen Ayyıldız Tim, ünlü şarkıcının özel mesajlarını yayımladı.

“BİR ŞEY ÇIKMAYINCA HESAP GERİ VERİLDİ”

Hesap bir süre sonra Zara’ya geri verilirken, sayfada herhangi bir şey bulunmadığı belirtildi. Uçankuş’a açıklama yapan Zara’nın basın danışmanı, “Birçok ünlünün başına gelen bir olay. Twitter hesabının hacklendiği doğru. Daha sonra bir şey çıkmayınca geri verildi. Şu anda bir sorun yok” ifadelerini kullandı.

zara

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.