Ayvalık Belediyesi’ne Üç Ödül Birden

9. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nin Anadolu kazananları duyuruldu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Tiyatro ve Sanata Katkı Özel Ödülü’ne değer görüldü. Ayrıca Ayvalık Belediye Tiyatrosu, Erkan Cılak’ın yazıp yönettiği Neyzen Ya Yaşıyorsa oyunuyla; Erkan Cılak ve Alev Abacı jüri özel ödülü aldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Öncelikle bize bu ödülü layık gören Yeni Tiyatro Dergisi’ne çok teşekkür ederiz. Göreve geldikten sonra Ayvalık Belediyesi olarak Ayvalık Belediye Tiyatrosu’nu kurduk. Tiyatromuz da Neyzen Ya Yaşıyorsa? oyunuyla izleyicilerle buluştu. Çok beğenilmesi ve ödüllere koşması bizim için mutluluk verici. Tiyatro hayatın ta kendisidir. Tiyatro dünya kurulduğundan, insan var olduğundan bu yana yaşayan bir sanat ve bu sanat dalını Ayvalık’ta en iyi şekilde yaşatmaya devam edeceğiz. Ödül alan arkadaşlarımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Biz sanatın her alanında desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.