Ayvalık 8. AIMA Müzik Festivali “Rachmaninov Anatolian Project” Konseri, Pınar’ın desteğiyle gerçekleşti

Güldiyar Tanrıdağlı ve Erkut Cantürk’ten muhteşem performans

8. AIMA Müzik Festivali, Pınar’ın desteğiyle muhteşem bir performansa sahne oldu. Güldiyar Tanrıdağlı ve Erkut Cantürk’ün çok ses getiren projesi “Rachmaninov Anatolian Project” konseri, Pınar’ın desteğiyle sanatseverler ile buluştu.

Piyanist ve müzikbilimci Prof. Dr. Filiz Ali’nin öncülüğünde yüzlerce genç müzisyenin yetişmesini ve usta müzisyenlerle buluşmasını sağlayan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA) tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen AIMA Müzik Festivali, Pınar’ın sponsorluğunda düzenlenen Güldiyar Tanrıdağlı ve Erkut Cantürk- Rachmaninov Anatolian Project konseriyle 19 Ağustos Cuma akşamı dinleyiciler ile buluştu.

Festivalin dördüncü konserinde, Ayvalık Taksiyarhis Kilisesi Anıt Müzesi’nde AIMA Piyano Masterclass eski mezunlarından ünlü piyanist, dizi ve film müziği bestecisi Güldiyar Tanrıdağlı’ya vokalde, opera sanatçısı ve vokalist Erkut Cantürk eşlik etti. Konsere katılan izleyiciler Taksiyarhis Anıt Müzesi’nin etkileyici atmosferinde müziğin tadını doyasıya çıkardı.

2019 yılından bu yana AIMA Müzik Festivali’ne destek veren Yaşar Topluluğu kültür ve sanata olan desteğine 50 yılı aşkın süredir devam ediyor. 1998 yılından bugüne genç müzisyenlerin yetişmesini destekleyen AIMA Vakfı tarafından, AIMA Müzik Festivali’ne destek veren Pınar’a teşekkür plaketi takdim edildi. Konser alanında yer alan Pınar standından katılımcılara birbirinden lezzetli Pınar ürünleri ikram edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.