Aytugeb 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği’nin (AYTUGEB) 2022 yılı Olağan Seçimli Birlik Meclisi Genel Kurul toplantısını İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Ayvalık Belediyesi ve AYTUGEB Başkanı Mesut Ergin başkanlık yaptı. Yeni Birlik Meclisinin oluşturulması, yeni Birlik Encümeninin oluşturulması ve görev dağılımı, Birlik Tüzüğünün 14. Maddesine göre 3 kişilik Plan ve Bütçe Komisyonunun kurulması, 2021 yılı birlik encümeni faaliyet raporunun görüşülerek oylanması, 2021 yılı birliğe ait gelir-gider ve bilançonun görüşülerek oylanmasının ardından dilek ve temennilerle sona eren toplantı turizm paydaşlarının da katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Mesut Ergin; “Bu genel kurulda; daha güzel, daha yaşanılır ve sürdürülebilir bir turizm için tüm paydaşlarımızı AYTUGEB’e destek olmaya davet ediyor, Sorunsuz, bol kazançlı bir turizm yılı geçirmeniz dileğiyle, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.