Ayta Sözeri, Sibel Can ismini verdiği kıyafeti ile sahneye çıktı

İşletmesini başarılı işletmeci Çağrı Doğuş’un yaptığı Gece Life Nakaştepe’de büyük bir hayran kitlesi olan ünlü sanatçı Ayta Sözeri sahneye çıktı.

Sahne kostümlerine isim veren Ayta Sözeri Sibel Can ismini verdiği siyah ve fuşya tonlarındaki kıyafeti ile sahneye çıktı. Ünlü sanatçı bu kostümü ile Sibel Can ile sahnede kendimi şarkı söylerken hayal ediyorum dedi.

blank
Ayta Sözeri

Ayta Sözeri’ye Sezen Aksu ile dostluğu hatırlatılınca yakında annem diyecekler , Sezen Annem olsaydı ne güzel olurdu dedi. Sezen Aksu bana yeni bir albüm yapıyor hatta yeni bir Türk müziği şarkısında yaptı. Sezen çalışmak zor, ben arada kaytarıyorum bana kızıyor. Sezen ile albüm yapacağım diye 2 kilo verdim diyerek espri yaptı.

Gece Life Nakaştepe’de sırasıyla 26 Ekim Cumartesi Linet,01 Kasım Cuma Selami Şahin, 02 Kasım Cumartesi Ersay Üner gibi ünlü isimler sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.