Aysun Kaya “Değirmen”

Türk müzik dünyasının sevilen sanatçısı Aysun Kaya; ‘Aşka Ağıt’ adlı maxi single’ının ikinci klibini ‘Değirmen’ adlı şarkısına çekti.

Yönetmen Alişan Günay Yıldırım’ın kamerasının karşısına geçen Aysun Kaya, klipte sevdiğinin dönmesini bekleyen yalnız bir kadını canlandırıyor. İstanbul Riva’da sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çekimler, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. 4 yıl aradan sonra ‘Aşka Ağıt’ ile hayranlarıyla hasret gideren Kaya, son çalışmasında yer alan tüm şarkılarını kliple taçlandırmayı hedefliyor. DMC etiketi ile tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yer alan Aysun Kaya, 8 aylık yoğun bir çalışmanın ürünü olan çalışmasının müzikseverler tarafından sevilmesinin keyfini sürüyor. Fantezi Müzik tarzındaki bu çalışmasıyla müzikseverlere sürpriz yapan Aysun Kayan’nın stüdyoda aranjörlüğünü de Suat Sakarya üstlendi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.