Ayşegül Coşkun “Liman”

Geçtiğimiz yıllar da “Vur Dizine” ve “Duvardaki Gülüşler” şarkısı ile büyük beğeni toplayan Ayşegül Coşkun, yepyeni teklisi ile karşımızda.

Tüm şarkılarının söz ve müziği kendisine ait olan sanatçının DMC etiketi ile Alfa7 prodüktörlüğünde çıkan “Liman” şarkısının söz müziği yine kendisine ait, klibinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Hasan Kuyucu var.

16 Temmuz Pazartesi çıkan yeni teklisi “Liman” için heycanlı olan Ayşegül Coşkun “Müzik piyasasının büyüsü çok güçlü. Ama gençlere tavsiyem; kalplerinde müzik varsa bunun eğitimini almalarıdır. Ben bu sektöre gözü kapalı girdiğim için çok zorlandığım zamanlar oldu. Zorlukları aşmak için eğitim almayı hiç bırakmadım, hep devam ettim. Benim gibi bu işe aşık gençler müziği mutlaka eğitim birleştirmeli” diye konuşan Ayşegül Coşkun, bu yoldaki tecrübelerini paylaşmak için çeşitli etkinliklerde gençler ile bir araya gelmeyi hedefliyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.