Ayşegül Aldinç’ten Muhteşem Performans

Echoperformancehall Ayşegül Aldinç ile Unutulmaz Bir Gece Yaşattı…

Türk pop müziğinin efsane ismi Ayşegül Aldinç geçtiğimiz haftasonu Mordoğan Echoperformancehall sahnesinde sesi ve muhteşem yorumu ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan sanatçının sahne performansı izleyenleri adeta büyüledi.

Dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı geceye slow parçalarıyla başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketlenen şarkılara eşlik eden müzikseverler eğlence dolu bir akşam geçirdi. Sahneye siyah şık bir elbise ile çıkan Aldinç; ‘’ Şu sıralar sahneye elbisesiz çıkmak bir hayli moda oldu maalesef ben o modaya pek uymuyorum ‘’ diyerek kendisini izleyenleri gülümsetti. Seslendirdiği şarkılar kadar sahne arası izleyicilerle sohbetinde sık sık espiriler yapan ünlü müzisyen dinleyenleri bol bol gülümsetti. Gece sonunda Echoperformancehall işletme müdürü Koray Hepenson sahneye gelerek Ayşegül Aldinç’e günün anısına kendisi için dikilecek olan Ege Orman Vakfına ait fidanlık sertifikasını takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.