Ayşe Özgün 16 yıldır baktığı çocuğun tacizine uğradı

Ekranların bir dönem en çok aranan yüzlerinden olan Ayşe Özgün, hayatının şokunu yaşadı. 16 yıldır destek verdiği çocuğun tacizine uğrayan Ayşe Özgün, iyiliğinin kurbanı oldu. Özgün, şahıs hakkında şikayette bulundu.

16 yıl önce “Ayşe Özgün Her Gün” adlı program ile izleyici karşısına çıkan Ayşe Özgün, 8 Kasım 2005’te bir kadın gençliğinde babası tarafından tacize uğradığını anlatmak istedi. Özgün, kadını peruk ve gözlük ile yayına çıkardı. Kadıköy’de bir sığınma evine yerleşmek için uğraş verilen kadın, 3 gün sonra babasının evinde öldürüldü.

Ayşe Özgün de kadının ölü bulunmasının ardından mağdur çocukların yanında oldu. Yardım için kolları sıvayan Özgün, maddi manevi yardımlarda bulundu. Ancak öldürülen kadının eşi Mustafa A., Ayşe Özgün’ün peşini bırakmadı.

Ayşe Özgün’ün Çanakkale’deki yazlığına kadar gelen Mustafa ve çocuğu Uğur, yapılan yardımlara rağmen para istemeye devam etti. Ayşe Özgün, Uğur’a yardımda bulunmaya devam etti.

Genç adam, Ayşe Özgün’ü rahat bırakmadı ve para isteme durumunu taciz boyutuna taşıdı. Özgün, karakola giderek Uğur’dan şikayetçi oldu. Ünlü isim, telefon numarasını değiştirmek durumunda kaldığını söyledi.

Uğur’un sosyal medyada arkadaşlarına da mesaj atarak para istediğini de ifadesine ekleyen Özgün’ün şikayetinin ardından soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.