Ayşe Hatun Önal: Dünya müziğinden anlamıyorlar

Önceki gün düzenlenen ‘Moda Show’da yıldızlar geçidi yaşandı. Didem Soydan, Chloe Ortaç, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Fatoş Kabasakal ve Tatsyana Tsvikeviç’un aralarında yer aldığı görkemli bir defile ile podyuma çıkan mankenlerin yanı sıra Ayşe Hatun Önal’da, birbirinden güzel şarklarıyla herkesi coşturdu.

Defile öncesinde podyuma çıkan mankenlerin kendisini Demet Akalın’dan sonra ikinci sıraya koymasına her ne kadar belli etmemeye çalışsa da bozulan Ayşe Hatun Önal, “Bence bu çok güzel bir şey. Demet’te işini çok iyi yapıyor. Ayrıca biz sahnede fiziklerimizi değil şarkılarımızı yarıştırıyoruz” diye konuştu.

Önal ilk şarkısı olan Çeksene Elini’nin ardından çok eleştirildiğinden mi müziğe ara verdiniz sorusuna “O zaman beni eleştirenler dünya müziğinden anlamıyorlardı kendi havuzunda yüzen kişilerdi. Dünya müziği ile ilgisi olanlar beni eleştirmedi. Bir işi yapmadan önce emin olun ki kendimi eleştiriyorum zaten. Kendi havuzunda yüzen ufak kişilerin beni eleştirme gibi bir lüksleri yok!” dedi.

ayse

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.