Ayşe Hatun Önal: Dağınık ve pasaklıyım

Yeni şarkısı; “Efsane” ile Ayşe Hatun Önal, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına telefonla bağlandı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Genç müzisyen Fikri Karayel’den aldığı yeni şarkısı “Efsane” ile ilgili olarak; “Fikri’yi yakından takip ediyordum. Şarkılarını kendisinin yazdığını öğrenince tanışmak istedim. Her projede farklı isimlerle çalışıyorum. Kabul ediyorum zor biriyim. Mesela evimde dağınık ve pasaklıyım. Sadece işimde titizim. Her ayrıntısıyla ilgileniyorum. Hatta yorabiliyorum.” dedi.

blank
Yasemin Şefik – Ayşe Hatun Önal

Yasemin Şefik’in “Her klibinden birbirinden farklı, nasıl oluşturuyorsun konseptleri?” sorusu üzerine Hatun Önal; “Aklımda hep bir fikir var. Yönetmenlerle klip toplantıları yaptığımda donelerim hazır. Bir fotoğraftan herhangi bir şeyden aklıma gelen şeyler. Hep aynı tarz işlerin içinde olmak istemiyorum. Mesela plajda klip çekilecekse bikinili poz poz içerik istemiyorum.” dedi.

Ayşe Hatun Önal
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.