Ayşe Hatun Önal: Ben kendimle ilişki yaşıyorum

“Katakuli” şarkısı ile beğenileri toplayan Ayşe Hatun Önal, önceki gece Kıbrıs Girne’deki Chamada Club’te sahne aldı.

Sahne öncesi şık bir bordo renkli elbiseyle basın mensuplarının karşısına çıkan Önal, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. “Öncelikle KKTC’nin 36.cı kuruluş yılını kutluyorum.” diyen şarkıcıya yeni şarkısı soruldu. “3 haftadır çok iyi gidiyor, güzel bir ekip çalışması oldu. Çıkarttığımız bütün parçaları insanlar beğensin diye yapıyoruz. Biliyorsunuz bazı şarkılar daha az kitlelere hitap eder, bazıları daha geniş biz bu şarkıda geniş kitlelere hitap edecek bir şarkıydı sonuçtan memnunuz ekip olarak çok çalıştık. ” dedi.

2 AY İÇİNDE 3.5 KİLO VERDİM

Geçtiğimiz haftalarda ABD’de de “Newyork Moda Haftası ” kapsamında podyuma çıkan Ayşe Hatun Önal’a “Defileye nasıl hazırlandınız?” sorulurken “Yıllar önce modelliği bırakmıştım uzun zaman sonra tabi benim için çok güzel ve özel oldu Newyork’da podyuma çıkmak. Bunun için yaklaşık 2 ay ara vermeden spor yaptım ve 3.5 kilo verdim. Tabi kilodan cok kaz hafızası diye bir şey var. Neyseki toparladık şimdi ideal kilomdayım.” cevabini verdi.

blank
Ayşe Hatun Önal

ESTETİK GÜZELİ DEĞİLİM

Eski Türkiye güzeli olan Ayşe Hatun’a habercilerin ” Güzellikte iddialı bir kadınmısınız, vücudunuzda beğenmediğiniz bir yeriniz varmı?” demesi üzerine kahkaha atan şarkıcı gülerek ” Yani neysem oyum ben kendimi hep sevdim hep beğendim değil tabiki, insan her zaman kendinde bir kusur arayıp buluyor. O yüzden kendinizden memnun olmanız çok önemli” diyerek sözlerine şu şekilde devam eden Önal, yıllar önce bir restauranta yemekteyken bir estetik doktoru geldi. Burnunun şurasını yapalım vücudunun şuralarını yapalım dedi. Eğer ben doktoru dinlemiş olsaydım yanlış bir müdahale yaptırmış olabilirdim ve yıllarca üzüntü

duyacağım bir durumla karşı karşıya kalabilirdim Doktor konusunda güven çok önemli ” şeklinde konuştu.

MİSAFİR KABUL ETMİYORUM MİSAFİRE KAPI AÇMIYORUM

Aynı zamanda Adanalı olan Ayşe Hatun Önal’a “Evde yemekle aranız nasıl, yemek yaparmisiniz? ” Yanı eskiden çok yapardım ilgilenirdim. Atıyorum işte tavuk, balık hangi soslar ile güzel olur biliyorum ama yapmıyorum. Yalnız yaşadığım için artık eve de pek misafir kabul etmiyorum. Insanlara hizmet falan bunlar beni yoran şeyler dışarda görüşmeyi tercih ediyorum. Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum zaten evde yok numarası yapıyorum. ” dedi.

KİMSEYE İHTİYACIM YOK KENDİMLE AŞK YAŞIYORUM

Bir süredir kimseyle görülmeyen şarkıcıya muhabirlerin “Ayşe Hatun Önal için aşk ne ifade ediyor bu aralar” demesi üzerine “Ya ben eve misafir bile kabul etmeyen bir insanım, sıkılgan bir yapım var ve insan idare etmesini sevmiyorum kimsede beni idare etmesin. Ben kendimle ilişki yaşıyorum ve böyle mutluyum bir başkasına ihtiyacım yok ” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.