Ayşe Çağırır Dünya Şampiyonu oldu… Finale kalan diğer sporcuların müsabakaları bugün

İstanbul’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 48 kiloda mücadele eden milli boksör Ayşe Çağırır altın madalya kazandı. Finale kalan diğer sporcular, Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir bugün mücadele verecek.

ANKARA (İGFA) – Milli boksör Ayşe Çağırır Dünya Şampiyonu oldu.

Final maçında Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup eden Çağırır, “Geriden de gelsem savaşmak zorundayım. Pes edersem kaybederim. Ben buna inandım. Desteğini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar bana inandı, ben de burada gereğini yaptım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Türkiye’ye çifte bayram yaşatan Milli Sporcu AyşeÇağırır’ı sosyal medya hesabından kutladı. “Milli sporcu Ayşe Çağırır’ı yürekten kutluyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/EmineErdogan/status/1527354991811317768

Finale kalan diğer sporcular, 50 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, 54 kiloda Hatice Akbaş, 66 kiloda Busenaz Sürmeneli ve 81 kiloda Şennur Demir de bugün mücadele verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.