Ayrılığın nedeni bebek mi? Sadettin Saran, Emina Jahovic’i terk etti!

TV8 ekranlarına gelen ‘Gel Konuşalım’ isimli yarışmanın yorumcularından Hakan Ural, Sadettin Saran’ın Emina Jahovic’in sürekli medyada olmasından rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle ilişkisini sonlandırma kararı aldığını söyledi.

Hakan Ural, sunuculuk yaptığı programda Sadettin Saran’ın Emina Jahovic’in sürekli kendisiyle ilgili medyada gündeme gelmesinden son derece rahatsız olmasından dolayı ayrıldıklarını söyledi.

TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Ayrılık iddialarının ardından çiftten onaylayan bir hamle. İkili Instagram hesaplarında birbirini takipten çıkardı.

“ALİ KOÇ TAKIMI BIRAKIRSA SAADETTİN SARAN ADAY OLUR”

Saran’ın, Hakan Ural’a Fenerbahçe için her zaman göreve hazır olduğunu söylediği, ancak şu anda başkan olan Ali Koç’a da görev süresinde destek vereceğini ifade ettiği belirlendi. Fenerbahçe’nin çok kötü günler geçirdiğine de değinen Hakan Ural, Sadettin Saran’ın, Ali Koç’un bırakması durumunda ise hemen aday olabilecek güce ve inanca sahip olduğunu söyledi.

“YAŞAMIMIN BU SÜRECİNDE GAYET MUTLUYUM”

Öte yandan sırp basını Emina Jahovic’in Sadettin Saran’dan 4 aylık hamile olduğu iddia edildi. Instagram hesabından açıklama yapan Jahovic, “Sırp basınında çıkan ve maalesef Türk basınına da yansıyan hamile olduğuma dair haberler kesinlikle yalandır. O haberi yapan gazete hakkında hukuksal süreci başlattık. Lütfen bu tip aslı astarı olmayan haberlere itibar etmeyiniz. Yaşamımın bu sürecinde gayet mutluyum ve çocuklarımı etkileyebilecek yalan haberlerden sakınılması konusunda herkesin hassaiyetini rica ederim.” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.