Aynur Aydın’dan çok kafa açıklamalar!

Aynur Aydın, 8 Ekim 2019 tarihinde Kafa Radyo, Pınarating programına konuk oldu. Sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.

Aynur Aydın , Aleyna Tilki için ; Yeterince onun kariyeriyle meşgul oldum dedi.
Pınarating, Aleyna Tilki ile aralarının açık olup olmadığını klipte ona bir gönderme olup olmadığını sordu. Bunun üzerine Aydın,
“Yo, hayır herhangi bir problemimiz yok, cici gibi görünen ama olmayan herkese bu göndermelerim. Bu sadece Aleyna Tilki değil. Bu konularla meşgul değilim zaten daha çok kendi kariyerime odaklıyım. Yeterince onun kariyeriyle meşgul oldum.” dedi.

Muhtemelen yine müzikte öncü olacağım !

Rap sanatına giriş yapıp yapmayacağı konusunda, “Ben 2012’den beri yapıyorum bu işi.Değişen bir şey olmayacak benim için. Ben her zaman R&B, hiphop, dans müzik ve pop müziği harmanlayan bir sanatçıydım ve böyle devam edeceğim. Trend ne ? Onu yapayım demedim hiç. İçimden ne gelirse onu yapacağım. Yine muhtemelen öncü olacağım.” dedi.

Artık başkaları ne düşünür diye düşünerek yaşamıyorum !

Pınarating, sanatçıya iddialı yaklaşımlarının tepki alıp almadığını sordu.
Bunun üzerine Aynur Aydın, “Bilmiyorum, benim hakkımda ne düşünüre göre yaşamıyorum artık. Çünkü gün sonunda ne ekmeğimi ne de suyumu onlar vermiyor. İçimden geldiği gibi davranmaya çalışıyorum. Kimsenin canını acıtmıyorum, kimseye kötülük yapmıyorum. Önemli olan o. Özgürlük alanım kimseyi etkilemediği sürece istediğimi yapabilirim diye düşünüyorum.”dedi.

blank
Aynur Aydın – Pınarating

Demet Akalın ile küslüğümüzün sebebi yanlış anlaşılmalar ve belki de dolduruşa getirilmemdi

Demet Akalın ile küslüklerinin sebebini, çalıştıkları insanların yönetim şekillerinin yanlış olmasıyla ve başka insanların dolduruşuna gelmiş olmasıyla ilişkilendirdiğini söyledi.

‘’Yanlış anlaşılmalar, zamanında bizim şirketin yanlış yönetimi, ben geldiğimde henüz çok yeniydim, yeni olduğum için ben onu şöyle görüyorum bebek yeni doğduğunda daha çok ilgilenilir ama karşı tarafta o ilgiye alıştığı için de bir karmaşanın içinde düştüm. Belki de başka insanların dolduruşuna geldim. Öyle bir karmaşanın içine düştüm. Ben de anlamadım. Keşke olmasaydı çok vakit kaybettik’’ dedi.

Barıştıklarını söyleyen Aynur Aydın, nasıl barıştıklarını soran Pınarating’e;
‘’Bana sosyal medyadan yazdı, o kadar mutlu oldum ki bana yazdığında. Yemek sözü vardı ve yemeğe çıktık. Çok güzel bir sohbetti’’ dedi

Ben demet Akalın’ın yüzüğünü taşıyamam bile o kadar büyük ki

Demet Akalın’ın, kendisine yüzük hediye ettiği konuşulan sanatçı, ‘’Tabii ki öyle bir şey yok. O işin esprisi, ben o yüzüğü taşıyamam bile o kadar büyük ki, kafam kadar. Bir şey hediye etmesine gerek yok, benim için önemli olan maneviyattı. Gözlerinde ki pırıltıyı, sevgiyi ve saygıyı gördüm. Benim için yeterliydi’’ dedi.
Demet Akalın’a kendi bütçemde bir hediye alacağım, ne alacağım kara kara düşünüyorum.

Demet Akalın’ın Bostancı konserine gideceğini söyleyen Aynur Aydın, ‘’Ona kendi bütçemde bir hediye almak istiyorum, kara kara düşünüyorum ben ne alabilirim ona kendi bütçemle. Bulacağım ama bir şey.’’ dedi.

Pınarating dinleyicilerine Twitter’da sordu; Aynur Aydın Demet Akalın’a ne alsın? Çok sayıda cevap geldi ve çoğunluk yazım hatalarıyla gündem olan Demet Akalın’a dinleyiciler ‘’imla kılavuzu” hediye etsin cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.