Aynur Aydın: Ben de çocuğumun sanatçı olmasını istemezdim!

Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Bana Göre Tv’de yayınlanan ”Katarsis”in konukları en bilinmeyen yönlerini ve çarpıcı hikayelerini Gökhan Çınar’a anlatmaya devam ediyor.

Müzik sektörünün başarılı ve dikkat çekici isimlerinden Aynur Aydın bu hafta ”Katarsis” koltuğuna oturarak hem duygusal hem de keyifli anlar yaşadı.

Biraz Duygusal Arınma Anlamına Geliyor Katarsis!

Gökhan Çınar; ”Biraz duygusal arınma anlamına geliyor Katarsis o yüzden bu programda ağladığında güldüğünde mutlu olduğunda utandığında korktuğunda seni her halinle görelim istiyoruz, burada olmanın anlamı büyük” dedi ve çocukluğundaki evini sorunca Aynur Aydın gözyaşlarını tutamayarak anlatmaya başladı;

”4 odamız vardı, 4 kardeşiz toplam, genellikle okuldan geldikten sonra saatlerce şarkı söylerdim, babam işten gelene kadar söylerdim çünkü babam sevmezdi benim şarkı söylememi. Annem babam çok çalışıyordu bizler de öyle.16 yaşımdan beri hep çalışıyorum ablamla çok fazla vakit geçiriyordum hiç kopmuyorduk. Kardeşlerimle iç içe bir dünyam vardı ama müzik hep hayalimde vardı; ‘büyüyünce şarkıcı olacağım sahnelere çıkacağım’ biraz da babamın gözüne girmek istiyordum hep. Babam duygularını çok gösteren bir insan değildi, belki de onu gururlandırmak ve görmesini sağlamak istiyordum.

Ben de Çocuğumun Sanatçı Olmasını İstemezdim!

Gökhan Çınar’ın ”Ne zaman büyüdün?” diye sorması üzerine Aynur Aydın;
”Türkiye’ye geldikten sonra ve bir takım şeylerin üstesinden yalnız başıma geldikten sonra yalnız kalıp tek başıma ayakta durabileceğimi fark ettiğim anda büyüdüm.

Ailem bana destek olmadı ama beni korumak istediğinden destek olmadı, benim de çocuğum olsa ben de sanatçı olmasını istemezdim,haklılar.

Türkiye’ye geldiğimde babama; ”Baba ben pavyona düşmedim, bu kadar dramatize etmenin abartmanın bir anlamı yok sonuç itibarıyla sadece şarkıcı oldum diyerek biraz da mizah yapmıştım.”

Aşık olunca küçük bir panda oluyorum koysun cebine gezdirsin istiyorum!

Aşk konularına gelince ise ilk aşkından pişman olmadığını dile getiren Aynur Aydın;

”Futbolcu bir sevgilim vardı ve aslında onunla çok rahat bir hayatım vardı o çalışıyordu parayı eve o getiriyordu, nişanlıydık evlenmeyi düşünüyorduk aynı evde yaşıyorduk.

Sonra bir gün bir arkadaşım bana günün nasıl geçiyor diye sordu;

Uyanıyorum, kahve içiyorum, evi toparlıyorum, alışveriş yapıyorum, yemek yapıyorum dedim. Sonra da hayatını böylemi geçireceksin dedi. Sonra da zaten yurt dışındaki yapımcımla tanışınca albüm teklifi aldım. Albüm yapmak, kendini o platforma atmak cesaret istiyordu ama cesareti o sorudan sonra alıp evet albüm yapmaya hazırım dedim.

Aşık olunca çok saçma oluyorum o insanla sürekli vakit geçirmek istiyorum her şeyi unutuyorum, küçük bir panda gibi oluyorum beni cebine koyup gezdirdin istiyorum. Çok anaç bir yapım var ve bu iyi değil çünkü bir süre sonra o çocuk oluyor ben anne oluyorum bu da pek sağlıklı bir şey değil.”

Aleyna Tilki ile olan dostluklarına konu gelince ise Aynur Aydın;

”Aleyna ile karşılaştığımda çok küçüktü, Cevapsız Çınlama şarkısı yeni çıkmıştı. Bende çok farklı duygular uyandırdı onu korumak, sarmak, sahip çıkmak gibi duygular uyandırdı bende. Birbirimize çok iyi geldik bana kendimi hatırlattı, Aynur Aydın’ın kim olduğunu hatırlattı çünkü kendimi çok boşladığım bir anda karşılaştık. Birbirimizi çok acımasızca da eleştiriyoruz, aramızda güven var ve en önemlisi de bu. Birbirimize güveniyoruz, ben de çok mutluyum bu zor yolculukta Aleyna ile yan yana olabilmekten.

Gökhan Çınar ”Katarsis”in bu hafta ki bölümünü ise Aynur Aydın’a teşekkür ederek kapattı;

”Temelimizde yetersizlik olduğu zaman yetebilmek için başarının peşinden daha fazla koşuyoruz. Hayatımız ve geçmişle ilgili yetersizlikleri, kırıklıkları düzeltebilelim tedavi edebilelim istiyoruz. Üzüntü acı yetersizlik galiba daha sağlam büyüten duygular, sürekli mutluluk hali sarhoşluk…

İyi ki aştın bu yolları ve geldin Aynur Aydın, teşekkür ederiz” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.