‘Aynen Aynen’in yeni bölümü BluTV’de yayında

Yayınlanmaya başladığı andan itibaren ilgiyle karşılanan ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünden fragman yayınlandı.

Sadece BluTV’de diziseverlerle buluşan dizinin bugün saat 17:00’da ekranlara gelecek bölümünde, Emir ve Nil’in romantik akşamlarının sonunda asansörde kalmaları tansiyonu yükseltecek.

YouTube video

Genç kuşağın sevilen oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı ‘Aynen Aynen’in bu haftaki yeni bölümünde Emir ve Nil, belki de hayatlarının “en romantik” akşamını yaşarken beklenmedik bir gelişme ikili arasında heyecan dolu anlara yol açacak. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği dizide Nil’in Emir’le geçirdiği romantik akşamın ardından ayakları yerden kesilirken sevgililerin asansörde kalması sürpriz anlara gebe olacak. Emir’in klostrofobisinin olması, Nil’in ise baş başa kalmalarından mutluluk duyması ikili arasındaki gerilimi tırmandıracak.

Birbirine tamamen zıt sevgililerin ekran başındakileri kahkahalara boğacağı ‘Aynen Aynen’in yeni bölümü bugün saat 17:00’dan itibaren sadece BluTV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.