Aylin Coşkun’un merakla beklenen yeni klibi yayınlandı

Aylin Coşkun’dan ihtişamlı klip.

Sözü ve müziği Ersay Üner’e, düzenlemesi Ozan Bayraşa’ya ait olan iddialı şarkı “Sinsirella”nın klibi, bütün platformlarda görücüye çıktı. Kliplerde görmeye alışık olmadığımız çekimlerde, 3D tekniğiyle dijital bir şato ve orman da oluşturuldu. Klibin yönetmenliğini Gülşah Aybaba; görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi.

SİNDİRELLA MASALI GİBİ KLİP

Çekimleri 3 gün süren klipte 160 kişilik dev bir kadro emek harcarken, Aylin Coşkun’a onlarca profesyonel dansçı eşlik etti. Çekimlerin gerçekleştirildiği Orion Stüdyoları, Viyana’ya benzetildi. Başarılı şarkıcı, Sindirella, Sinsirella ve Mona Lisa karakterlerini canlandırmak için kılıktan kılığa girdi. Sindirella kostümünü Gülşah Aybaba tasarlarken, Sinsirella kostümünün tasarımına ise Hakan Akkaya imza attı. Klipte dijital efektlerle oluşturulan masalsı ortamın ihtişamı dikkat çekti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.