Aylin Coşkun ’Sinsirella’ için kamera karşısına geçti

Tek klipte 3 farklı karaktere can veren Aylin Coşkun, ‘Sindirella’, ‘Monaliza’ ve ‘Sinsirella’ karakterlerini oynadı. Taşlarla işlemeli elbiselerinin her biri ise 20 kilo.

Aylin Coşkun, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yeni şarkısı ’Sinsirella’ için kamera karşısına geçti. Ersay Üner imzalı ’Sinsirella’ nın klip çekimleri Kemerburgaz’daki Orion Stüdyoları’nda gerçekleşti. Coşkun, Kemerburgaz’ı adeta Viyana’ya çevirirken 160 kişilik dev bir ekiple çalıştı. Masal kahramanlarının yer aldığı klibin çekimleri de üç gün sürdü. Yoğun tempoya rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen güzel şarkıcı, “Bir hafta sürsün, uyumam çalışırım. Ben bir görev adamıyım. Bana işi ver gerisini bırak” dedi. Yeni klibin yönetmenliğini ise Gülşen Aybaba üstlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.