Aylin Caşkun’un ‘Manzara’sını Hande Yener çekti

Aylin Coşkun, 27 Nisan’da piyasaya sunacağı Sinsirella albümünün ikinci klibini ‘Manzara’ya çekti. Projenin yönetmenliğini Hande Yener yaptı.

Aylin Coşkun, büyük ilgi gören ‘Sinsirella’ albümünün ikinci klibini ‘Manzara’ya çekti. Söz ve müziği Mert Ekren’e ait olan çalışmanın yönetmenlik koltuğunda Coşkun’a aynı zamanda şarkıda düet yapan yakın arkadaşı Hande Yener oturdu.

KANKAMA GÜVENİYORUM

Ünlü fotoğrafçıların özel karelerinden yola çıkılarak hazırlanan çalışma için 20 farklı kıyafet dikildi. İki gün süren çekimler sonrasında kamera karşına geçen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti. Yener’in yönetmenliğini yaptığı ikinci kilp çalışması olan Coşkun, yakın arkadaşıyla çalıştığı zaman kendisini sette misafir gibi hissettiğini söyledi. Yener’in ekran gözüne güvendiğini söyleyen Coşkun, ortaya eğlenceli bir iş çıktığını dile getirdi.

BİZ NE YAPSAK KISKANILIYORUZ

Daha önce Coşkun’un ‘Saftirik’ şarkısının klip yönetmenliğini yapan Hande Yener, müzik dünyasındaki rakip ortamına değindi. Coşkun’la olan dostluklarıyla düşman çatlatan ikili, bu sektörde böyle bir arkadaşlığın kurulmasının zor olduğunu dile getirdi. Yener, “Biz ne yapsak kıskanılıyoruz. Aynı sektörden bunu yakalamak zor… 14 yıl sonra Aylin’i buldum. 4 yıldır çok özel bir dostluk kurduk” diye konuştuk.

Herkes rakibini ezmeye çalışıyor

Tırnaklarını kazıyarak bugünlere geldiklerini söyleyen Coşkun, piyasada yaşanan rekabet için konuştu: Bizim sektörde herkes kendini düşünüyor. O da haklı bir bencillik. ‘En iyi ben olayım’ durumu herkes de var. Ama bizim aramızda böyle bir şey yok! İddialı olduğumuz zaman evde oturup tırnaklarını yiyen insanlar oluyor. Gördüğünüz gibi yemiyoruz. Herkes rakibini ezmeye çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.