Ayla Çelik’e sevgi dolu göz hapsi

Cumartesi gecesi Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Ayla Çelik 2 saat boyunca otel misafirlerine unutulmaz bir nostaljik bir gece yaşattı.

Kaya Artemis’te ilk kez sahne alan Çelik, repertuvarında kendi şarkılarının yanı sıra nostaljik şarkılara yer verdi.

Bağdat şarkısına başlamadan önce; “Söz yazarlığını yaptığı şarkıların çoğunu başka sanatçı arkadaşlarına kaptırdığını ama Bağdat şarkısını ise özellikle kendisine sakladığını belirtti.

Çelik’i izlemeye gelenler arasında erkek arkadaşı da vardı. Ön masada yer alan Çelik’in erkek arkadaşı konser boyunca sevgilisini pür dikkat ve sevgi dolu bakışlarla hem dinledi hem de izledi.

Cumhuriyet coşkusu ile hep Bir Ağızdan 10. Yıl Marşı Çelik ve misafirler hep bir ağızdan ellerinde bayraklar ile 10.yıl marşını coşku ile söyledi.

Selfie Yarışı

Kıbrıs Kaya Artemis konserinde sahneden selfie çektirmek isteyenleri kırmayan sanatçı kimseyi geri çevirmeden herkes ile fotoğraf çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.