Ayla Çelik “Daha Bi’ Aşık” şarkısının remix versiyonuyla sevenlerinin karşısında

Ayla Çelik, müzik listelerini altüst eden “Daha Bi’ Aşık” şarkısının remix versiyonuyla sevenlerinin karşısında. Başarılı DJ ve prodüktör Selami Bilgiç’in imzasını taşıyan “Daha Bi’ Aşık” remix’i, bu kış eğlence mekanlarının da düğünlerin de vazgeçilmezi olacak!

Başarılı yorumcu ve ödüllü şarkı yazarı Ayla Çelik, üçüncü albümüne adını veren “Daha Bi’ Aşık” şarkısıyla yaz boyunca müzik dünyasında fırtınalar estirdi. Çelik’in hem sözlerini yazdığı hem de müziğine Serdar Aslan’la birlikte imza attığı şarkı, müzik listelerinde zirveye çıktı. Kalpleri ısıtan şarkıya Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekilen romantik klip de büyük beğeni topladı.

AŞIKLARIN FAVORİ ŞARKISI

Ayla Çelik şimdi aşıkların favori şarkısı haline gelen “Daha Bi’ Aşık”ın remix versiyonuyla müzikseverlerin karşısında. Ünlü DJ ve prodüktör Selami Bilgiç’in imzasını taşıyan eser, Sony Music etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Romantik sözlere hızlı ritimlerin eşlik ettiği “Daha Bi’ Aşık” remix’i, bu kış eğlence mekanlarının ve düğünlerin vazgeçilmezi olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.