Aykut Kocaman ve Ali Koç arasındaki görüşme sona erdi

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe’de başkan Ali Koç ve teknik direktör Aykut Kocaman arasında yapılması beklenen toplantı gerçekleşti. Koç, Kocaman’ın yaptığı sunumdan memnun kalırken bir görüşme daha yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile sarı-aciverli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman arasında yapılan görüşme sona erdi.

Sporx’in haberine göre; Koç ile bir araya gelen Aykut Kocaman, geçtiğimiz sezon takımda yaşananlar, takımın son durumu, takımın ihtiyaçları, yapılacak olan transferler üzerine uzun süren bir görüşme yaptı.

Aykut Kocaman’ın yaklaşımını ve sunumunu büyük memnuniyetle karşılayan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Aykut Kocaman ile bir görüşme daha yapılacak.

Ali Koç ile Aykut Kocaman arasında yapılacak ikinci görüşmede, Kocaman Fenerbahçe ile hazırladığı sunumu Comolli ile de paylaşacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmeden son derece memnun kalırken, Kocaman’a vermiş olduğu bilgiler ve gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.