‘’Ayın Personeli’’ Uygulaması Başladı

Hizmet kalitesini en iyi seviye taşımak için kurum içi birçok çalışmaya imza atan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ‘Ayın Personeli’ uygulaması ile çalışan motivasyonu yükseltip vatandaş memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında hayata geçirilen uygulamalarla, personellerin kuruma ve ilçeye sunduğu çalışmalar ve fikirler ödülle taçlandırılıyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Usta İşçisi Levent Turhan Temmuz ayı ‘’Ayın Personeli’’ seçildi. Hayata geçirdiği projeler arasında Protokol Trübün Aracı, Dezenfeksiyon Aracı, Engelsiz Yaşam Merkezi Otizm Birimi için düzenlenen konteynerin kurulumu, Kortej Otobüsü, Kubbeli Kamelya Yapımı, Kompost Makinesi üzerine Polikarbon kapatılarak kurulan İskelet Sistemi, Dezenfeksiyon Tüneli, Mobil Koyun Banyosu, Portatif Platform, Araç Tamir ve Karasör İşçiliği, Ayak Bilardosu ve Seyyar Jenaratör aracı bulunuyor.

İlçeye kazandırdığı projelerle takdirleri toplayan Levent Turhan, yaptığı projelerle Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’dan tam not aldı. Başkan Kanar’’ Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün güzide personeli Levent kardeşimi yaptığı projeler ve çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Hayata geçirilen bu projelerle hem geri dönüşüme katkı sağlıyor hem yeni ve farklı projelerimizi ilçemize kazandırıyoruz. Dezenfeksiyon aracı sayesinde Covid-19 dönemi vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele etmiş olduk. Mobil Koyun Banyomuz sayesinde her kurban bayramı öncesi, çiftçilerimizin hizmetine sunarak onları kısa ve pratik şekilde çözüme ulaştırıyoruz. Değerli projeler, değerli fikirler, Levent kardeşimize fikirleri ve emekleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.