Ayhan Aşan’dan Seda Sayan ve Uğur Aslan hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Ayhan Aşan ve eşi Ayla Koyun, bir televizyon kanalında hakkında çıkan açıklamalar nedeniyle programı sunan Seda Sayan ile Uğur Aslan ve eski eşi Selma Aşan’a, “özel hayatın gizliliği, iftira ve hakaret’ suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Ayhan Aşan, “Ben hiçbir zaman maddiyat peşinde olmadım. Ancak karşı taraf evi, aracı, emekli maaşı olduğu halde kalkıp orada ben çocuğuma bir çikolata dahi alamıyorum deyip beni sanki kamuoyunda çocuğuna bir çikolata almayan baba konumuna soktu. Buradan da hakkımı helal etmeyeceğimi bildiriyorum” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dün avukatı Burhan Ateş ve eşi Ayla Koyun’la birlikte gelen Ayhan Aşan’ın şikâyet dilekçesinde Ayla Koyun hakkında 4 – 24 Ekim tarihleri arasında Show Tv’de yayınlanan ‘Artık Susma’ adlı programda bazı açıklamalar yapıldığı belirtildi. İddiaya göre Seda Sayan ve Uğur Aslan, programda Ayla Koyun’u yuva yıkan, çocukları babasından ayıran kişi olarak gösterdi. Bu durumun özel hayatın gizliliğinin açık bir ihlali olduğu anlatın suç duyurusu dilekçesinde, “Diğer şüpheli Selma Aşan hakkında gerçek olmayan beyanlarla gene aynı kanal ve programda müvekkilimi kamu oyu önünde yuva yıkan kadın göstermek suretiyle iftira suçu işlemesi sebebiyle haklarında yasal işlem yapılmasını ve cezalandırılmaları için kamu davası açılmasını talep ediyoruz” denildi.

EŞİME İFTİRA ATILIYOR

Çıkışta bir açıklama yapan Ayhan Aşan, “Benim bir suçum yok günahım yok. Kızım programa çıkmış. Ailevi konular bunlar. 4 Ekim’den beri bize atılan iftiralar diz boyunu açtı. Dolayısıyla hem bizim psikolojimiz bozuldu hem de ekran başındaki izleyenlerin de psikolojisi bozuldu. Ayla Hanım benim eşim. Ona da çok iftira atılıyor. İki çocuğumun annesi. Programda kızım çıktı benim hakkımda konuştu. Programa çıkmadan bir gün evvel kızımla beraber olduğum için niye oraya gittiğini anlamış değilim. Kızımla sorunlu değilim. Belki dolduruşa geldi, o programı çıktı. Ben bütün çocuklarımı seviyorum. Sakız gibi uzatılan bir iş” dedi.

Ayhan Aşan, ‘Size bir komplo kurulduğunu düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Herkes bana destek veriyor. Siz aile içi mesele olduğu için oraya çıkmadınız diyorlar. Sadece bize yapılanlar üzerinden hukuki işlem yaptık. Kol kırılır yen içinde kalır. Aile içinde gizlilik vardır. Buna saygı duyulması gerekir. Ama 20 gün boyunca bu devam edince buraya gelmek zorunda kaldık. Televizyona çıkılıp atılan yalanlar var, iftiralar var” dedi. Ayla Koyun ise, “Evimizin reisi Ayhan Bey’dir. Söylenmesi gereken her şeyi söyledi. Benim de iki çocuğum var. Maalesef olaylar benim eksenimde dönmeye başladığı için ben de geldim hukuki başvurumu yaptım” diye konuştu. Ayhan Aşan’ın kızı Büşra, Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu programda babası hakkında çeşitli açıklamalar yapmıştı. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.