Aydın ve sanatçılardan darbeye karşı ortak duruş

Aydın ve sanatçılar darbe karşıtı Demokrasi mücadelesini desteklediklerini bildirdi.

Nejat İşler, Okan Bayülgen, Cansu Dere, Tarkan, Beren Saat, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler sosyal medyada darbe karşıtı mesaj yayınlamadıkları için çok sert eleştirilere maruz kalmışlardı. Bu isimler arasında yer alan Beren Saat ile Halit Ergenç’in de yer aldığı isimler ortak bir bildiri yayınladı.

İşte o bildiri metnine imza atanlar:

Dört darbe yaşamış Türkiye 15-16 Temmuz gecesi yeni bir darbe tehlikesi yaşadı. Darbecilere direnen cesur halkımıza ateş açıldı. 200 insanımızı kaybettik. Darbeciler, hepimizin temsilcilerinin olduğu Meclisimizi 11 kez vurdular.

Biz, bu bildiriye imzası olanlar aramızdaki tüm görüş farklılıklarını bi tarafa bırakarak bu korkunç darbeye karşı demokrasimizin yanındayız. Darbeye direnirken hayatlarını kaybeden kahraman insanları saygıyla anıyoruz.

darbe ünlüler

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.