Aydın ve Eden’den Ürkmez esnafına ziyaret

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Eden ile birlikte Ürkmez esnafına ziyaretlerde bulundu. Esnafla sohbet eden Aydın ve Eden Ürkmez Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi.
AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın “Seferihisar’ın Dinliyoruz” vatandaş buluşmalarındaki durağı bu kez Ürkmez oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul ile S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı olarak seçilen Ahmet Eden ile birlikte Ürkmez esnafını ziyaret eden Başkan Aydın, esnafın hatırını sordu dilek ve şikayetlerini dinledi. Ürkmez Sanayi Sitesi için çalışmalar sürerken esnafı süreçle ilgili bilgilendiren Başkan Aydın, “Ürkmez Sanayi Sitesi için çalışmalar planlı bir şekilde devam ediyor. Sanayi sitesi Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı için çok önemli bir ihtiyaçtı, inşallah bu projeyle esnafımız çok daha rahat bir çalışma alanına sahip olacak. S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Eden kardeşimizle birlikte süreci yakından takip ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Aydın ve Eden, Genel Kurul’da kooperatif başkanlığına aday olan bir diğer isim olan İbrahim Lanlan’ı da ziyaret etti. S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin projenin gerçekleştirilmesi aşamasında önemli görevler üstleneceğini ve her aşamasını yakından takip edeceğini dile getiren S.S. Ürkmez Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Eden, “Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı’da faaliyet gösteren tüm esnaf arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı esnafı olarak biz burada dostça iş yapıyor, komşuluk ediyoruz. Diğer esnaf arkadaşlarımızla ve İbrahim kardeşimizle bu süreci el ele yürüteceğiz. Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı’da hizmet veren sanayi esnafının ihtiyaçlarını her anlamda takip edip çözümü için beraberce gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.