Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Etkinliklerine Kayıtlar Başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi; çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin yaz aylarını daha eğlenceli ve öğretici bir şekilde geçirmesini sağlamak için her yaz döneminde başlattığı yaz etkinliklerine bu dönem de devam ediyor. 20 Haziran’da başlayacak kurslar için ilk kayıtlar alınmaya başlandı. Tüm ilçelerde yer alan Kültür Merkezleri’nde alanında uzman eğitmenler tarafından birçok branşta kurslar verilecek.

Bu yaz daha eğlenceli geçecek
Vatandaşların uzun yaz günlerini daha verimli geçirmelerini ve sanatsal etkinliklere Kültür Merkezleri aracılığıyla daha kolay ulaşmasını sağlayan ABB, yaz etkinleri programına özel kurslar da koydu.
Yaz etkinlikleri kapsamında her kültür merkezinde birbirinden farklı kurslar verilecek. Dans kursları kapsamında, halk oyunları, pilates, jimnastik, zumba ve bale; müzik kurslarında gitar, bağlama, keman; spor etkinlerinde masa tenisi, futbol, basketbol, badminton ve yüzme; ayrıca seramik hamuru ile tasarımlar, satranç, resim, ingilizce, yaratıcı drama, akıl oyunları ve mental aritmetik gibi çok farklı branşlarda kurslar yer alacak.

Etkinlikler hakkında detaylı bilgiye aydin adresindeki duyurular kısmından ulaşılabiliyor.

Başkan Çerçioğlu vatandaşları kurslara davet etti
Her yaz döneminde binlerce kişinin bu kurslar aracılığıyla eğlenceli ve kaliteli vakit geçirdiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kültür, sanat ve eğlence dolu bir yaz geçirmeleri için vatandaşları bu kurslara katılmaya davet etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.