Aydın Büyükşehir Belediyesi Minikleri Fidanlıkta Misafir Etti

Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu çocukları derslerini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki fidanlığında yaptı. Fidanlıktaki derste hem fidan dikmeyi ve yaşatmayı öğrenen çocuklar, fidanlığın bahçesinde de gönüllerince eğlendi.

Çocukların kişisel gelişimleri için birçok aktivite düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi bu kez de anaokulu öğrencilerini misafir etti. Fidanlıkta düzenlenen etkinlikte, çocuklar öğretmenleriyle birlikte derslerini toprağa ve bitkilere dokunarak yaptı. Bir taraftan çiçek dikimini öğrenen çocuklar, bir taraftan da fidanlıktaki çimenlerde eğlenceli zaman geçirdi. Ayrıca çocuklara diktikleri çiçeklerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük armağanlar da verildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çocukların gelişimlerinde toprağın ve doğanın önemine dikkati çekerken, doğayla iç içe olabilmeleri için fidanlıkta çocukları misafir etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.