Aydilge ve İlyas Yalçıntaş’tan korona günlükleri

Aydilge’den Duygusal Destek Yalnız Değilsiniz Mesajı

Dünyayı etkisi altında alan Koronavirüs salgını nedeniyle #evdekal çağrısına uyan Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, ülkemizin bu zor günlerinde sevenlerini unutmayarak sosyal medya hesaplarından motivasyon şarkıları paylaştılar. “Sadece virüsle değil, panik ve korkuyla da mücadele veriyoruz” diyen sanatçı Aydilge yıllarca kaygı ve anksiyete bozukluğu yaşayan biri olarak bu süreci çok iyi anladığını ifade ederek takipçilerine destek oldu.

blank

Son günlerde ülkemizi ve dünyayı etkileyen koronavirüsten korunmak için evinden çıkmayan sanatçılar arasında İlyas Yalçıntaş da var.

Yalçıntaş tüm gün evinde hem üretiyor hem de tatlı köpeği Pasha ile evinin bahçesinde oyunlar oynuyor. Genç şarkıcı İlyas Yalçıntaş, köpeği Pasha ile olan fotoğrafını “Korona Günlükleri” açıklamasıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.