Aydilge, kadın cinayetlerine eteğini çıkararak tepki gösterdi!

Başakşehir’de düzenlenen Başarı Ödülleri’nde ödül almak için sahneye çıkan ünlü şarkıcı Aydilge, kadın cinayetlerine tepki göstermek için yaptığı hareketle gündem oldu.

Bahçeşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Hail Sezai ile birlikte seslendirdiği “Aşk Yüzünden” parçasıyla “Yılın Düeti” ödülüne layık görülen Aydilge, ödülünü Coşkun Sabah’ın ellerinden alırken bir anda kemerlerle bezenmiş eteğini çıkardı.

blank

“ÖZGÜRCE YAŞAMAK İSTEYEN KADINLARIN ÇIĞLIĞIYIM”

Eteğinin altında başka bir etek olduğu anlaşılan ve bir anda herkesi şaşkına çeviren Aydilge, “Beni bu ödüle Aşk Yüzünden şarkısı ile layık gördünüz. Ama ülkemizde aşk yüzünden, aşk adı altında ne çok kadın cinayeti işleniyor farkında mısınız? Oysa aşk asla canice işlenen cinayetlerin kılıfı olamaz. Belime bağladığım bu kemerleri çıkarıp atarak özgürce yaşamak isteyen kadınların çığlığıyım bu akşam. Artık aşk bahanesiyle hiçbir kadının boynuna kemer bağlanmaya kalkılmasın. Sessizce değil, avaz avaz bağırıyoruz. Caydırıcı yasalar, gerçekten önleyici tedbirler istiyoruz” sözleri ile etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı. Ödülünü takdim eden Coşkun Sabah da başarılı sanatçıyı destekleyerek duyarlı tutumundan ötürü tebrik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.