Aydilge: Halil Sezai ile beraber ‘Aşk Yüzünden’ yanıyorduk

Aydilge ve Halil Sezai’nin klip kazası…

Geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde konser veren başarılı şarkıcı Aydilge, sahne açılışını son dönemlerde müzik listerinde zirveye yerleşen Halil Sezai ile düet yaptığı son teklisi “Aşk Yüzünden” ile yaptı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Aydilge, şarkının sonunda kendisinin ve Halil Sezai’nin klip setinde yakılan ateşin bir anda kontrolden çıkıp üstlerine devrildiğini sonra kontrol altına alındığını belirtti ve şu sözleriyle seyircileri güldürdü: “Halil Sezai ile beraber ‘Aşk Yüzünden’ yanıyorduk.”

Aydilge ve Halil Sezai’nin ortak çalışması “Aşk Yüzünden” in klibi Youtube İzlenme Platformunda kısa sürede 6.240.000 izlenmeyi geçti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.