AYDEED, yeni şarkısı “Bilmezdim” ile müzikseverlerle buluştu

Hip Hop/R&B sahnesinin yükselen ismi AYDEED, yeni şarkısı ‘Bilmezdim’ ile müzikseverlerle buluşuyor. Quica Production etiketiyle yayınlanan şarkı iddialı klibiyle geliyor.

Türkiye Viral ve En İyiler listelerinde yerini alan 21 yaşındaki R&B sanatçısı AYDEED, ‘Bilmezdim’ isimli yeni şarkısı ve Kadir Arıcı ile birlikte Kuzey Şaroğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği iddialı klibiyle tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

Karanlık Trap altyapısının, AYDEED’in özlenen vokalleriyle bütünleştiği şarkı, karanlıktan aydınlığa olan yolculuğun tecrübelerini anlatıyor. Aşkın çoğu zaman kör eden karanlığını konu alırken; dinleyenlere karanlığın içinde kaybolmayıp, kendi ışığımızın farkında olmamız gerektiğini vurguluyor.

blank

Quica Production’ın yapımını üstlendiği şarkının söz ve bestesi, AYDEED ve başarılı prodüktör Berkin Laleli’ye ait. Şarkıya ses mühendisliğinde Utku Ünsal ve Emre Kıral, elektronik gitarda ise Ateş Berker Öngören eşlik ediyor.

YouTube video

AYDEED Hakkında

R&B şarkıcısı ve söz yazarı AYDEED, gerçek adıyla Ayça Dalaklı, 27 Ağustos 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluğundan beri birçok şarkı yarışmasına katılan genç yetenek, lise yıllarında dans becerisini geliştirmek için Street Jazz dersleri almaya başladı. 2018 yılında Ankara’da, Bilkent Üniversitesi’nde, okurken ilk stüdyo kayıtlarını almaya başladı. AYDEED, ertesi yıl ‘Aklımda’ isimli ilk teklisini yayınladı ve kısa sürede dinleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı.

Muhtelif teklilerinden sonra bağımsız olarak Temmuz ayında yayınladığı teklisi ‘Söz’ ile sanatçı, yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Tekli, ilk haftasında, iTunes’un R&B Türkiye listesine 10. sıradan giriş yaparken, aynı zamanda iTunes R&B Hollanda listesinde 13. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Devamında Spotify’ın Türkiye Viral 50 listesinde yerini aldı ve Türk Hip Hop/R&B severlerin beğenisini topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.