AYA MÜZAYEDE’nin ilk etkinliği olan 1.MÜZAYEDE de 41 orijinal tablo satışa sunulacak

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, AYA Gallery iş birliğiyle, AYA MÜZAYEDE’nin ilk etkinliği olan 1.MÜZAYEDE 9 Nisan Pazar günü saat 17:00’de gerçekleşecek ve 41 orijinal tablo satışa sunulacak.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da 9 Nisan Pazar günü saat 16.00’da ön izlemeyle başlayacak olan müzayedede Türk ve yabancı ressamların 41 eseri koleksiyonerlere sunulacak. AYA Müzayede’nin ilk etkinliği olan 1. MÜZAYEDE’yi Yuliya Ergene yönetecek. Ergene, “Müzayedede yerli ve yabancı ressamların eserleri geniş bir yelpaze içinde sanatseverlere sunulacak. Bu müzayedede herkes kendi tarzını bulabilir. Öte yandan sanatın küçük yaşta aşılanmasını savunanlardanım. Bu yüzden çocuklara özel tabloları da satışa sunuyoruz” dedi.
Eşsiz eserlerin sergileneceği açık arttırmaya katılan 3 kişiye çekilişle sürpriz hediyeler verilecek. 1. Müzayede’ye katılan değerli sanatçıların eserleri 9 Nisan Pazar günü müzayede saatine kadar Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’da Golden Art Gallery by AYA’da izlenebilir.

blank

AYA Gallery Hakkında:

Sanat camiamıza kazandırdığı Kuzeyli ressamlarla tanınan AYA Gallery, Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn ve Park Dedeman Levent bünyesinde organize ettiği iki ayrı galeri alanında düzenli sanat sergileri gerçekleştirmektedir. Portföyünde bulunan 30’a yakın sanatçının eserlerini, ‘KALEYDOSKOP by AYA’ markasıyla düzenlediği karma seçkilerle ve ayrıca solo sergilerle sunan AYA Gallery, modern hayatın vazgeçilmez yaşam merkezleri olan otellere sanat galerileri kurarak, şehrin hızlı temposundan uzaklaşmadan güzelliklere yaklaşmanızı mümkün kılıyor. Daha önce plastik sanatları hayatına katmamış insanları resim sanatı ile tanıştırıyor, boş duvarları orijinallerle buluşturuyor.
Misyonu sadece toplumlar arasında sanat köprüsü inşa etmek değil, aynı zamanda sanat ve toplum arasındaki incelmiş bağları kuvvetlendirmek. Yarının büyüklerine düşlerini kaybetmemeleri için güç vermek de severek yaptıkları işlerden…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.