Avukatına talimat verdi… Alişan ve Buse Varol soluğu mahkemede aldı!

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, sosyal medyada reklam amaçlı fotoğraflarını paylaşıp hakkında olumsuz iddialarda bulunanlara sitem ederek avukatlarına dava açması için talimat verdiklerini duyurdu.

Evlendikleri günden beri sürekli sosyal medyadan eleştirilere maruz kalan Alişan ve Buse Varol, oğulları Burak da hedef haline gelince soluğu mahkemede aldı. Kendilerinin ve oğulları Burak’ın fotoğraflarını paylaşıp hakkında olumsuz iddialarda bulunan sayfalara tek tek dava açtıklarını, sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

“APTALCA BAŞLIKLAR YAPIYORSUNUZ”

Önceki gün Instagram hesabından paylaşım yapan Buse Varol, “Bundan sonra benim kendi sayfamda paylaştığım fotoğraflarımı veya videolarımı benden alıp reklam amaçlı saçma sapan yazılarla paylaşan tüm hesapları avukatım tarafından tek tek dava açılacaktır. Bugün benim videomu paylaşıp reklam yapan ve yaptıran sitelere de yarın ilk iş avukatım dava açıyor. Üstelik başlıklarda utanmadan evliliğimle ilgili aptalca başlıklar yapıyorsunuz veya yaptırıyorsunuz. Hepsini mahkemede açıklarsınız.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.