Avşar Filmin yapımcılığını üstlendiği ‘’Zalim İstanbul’’ setinde yumruklar havada uçuştu

Dizi setinde büyük skandal. Yapım koordinatörü kamera ekibine saldırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Avşar Filmin yapımcılığını üstlendiği ‘’Zalim İstanbul’’ isimli dizinin setinde geçtiğimiz gün büyük bir kavga yaşandı. Neredeyse 20 saate yakındır çalışan teknik ekip Yapım Koordinatörü Volkan Tektaş’a dert yandı. Çalışma saatlerinin daha iyileştirileceğini düşünen ekip çalışanları Volkan Tektaş’ın kendilerine ağır küfürler sarf ederek hakaret etmesi karşısında adeta şok geçirdiler. Setten aldığımız bilgilere göre, küfürler ve hakaretler karşısında ne yapacağını şaşıran kameramanlar Yapım Koordinatörüne tepki gösterdi.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Saldırgan tavrını devam ettiren ve kamera ekibinin üzerine yürüyen Volkan Tektaş’a ekip karşılık verdi ve yumruklar ve küfürler resmen havada uçuştu.

OYUNCULAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Uzun süre kavganın önüne geçilemeyince Polis çağrıldı. Bu sırada kavganın büyümesi oyuncuların büyük panik yaşamasına yol açtı. Yönetmen Cevdet Mercan seti iptal ederken Polis tutanak tuttu ve ekibin bir kısmı rapor almak için hastaneye gitti. Yapım şirketinden herhangi bir açıklama yapılmazken sete tekrar devam edilip edilmeyeceği ve Yapım şirketinin Yapım Koordinatörü ile mi yoksa teknik ekip ile mi yollarını ayıracağı merak konusu.

OYUNCULAR İNSTAGRAM HESAPLARINDAN KAMERAMANLARA DESTEK VERDİ

Kavga sırasında araya girmeye çalışan ve olayı yatıştırmak için uğraşan bazı oyuncular İnstagram hesaplarından Kameramanlara destek çıktı. Magazin Burada

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.