Avrupa’nın en hızlı büyüyen şirketler grubu M+ Group’un Global Pazarlama ve İletişim Direktörü Funda Eraslan oldu

Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketlerinden CMC Türkiye’nin de bünyesinde yer aldığı, Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un Global MarCom’u Funda Eraslan oldu.

Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’ta üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Grubun Global Pazarlama ve İletişim Direktörlüğüne Funda Eraslan atandı. 15 yılı aşkın tecrübesiyle havacılık ve lojistik sektöründe operasyon, iş geliştirme ve satış departmanlarının yanı sıra son olarak global pazarlama fonksiyonlarının başında bulunan Funda Eraslan; Türkiye dışında, Hindistan ve Macaristan’da da görev aldı. Yurt dışı deneyimiyle öne çıkan Eraslan, 3 kıtaya hizmet veren sektörlerde edindiği tecrübeyle M+ Group’un global çapta pazarlama iletişimi çalışmalarına liderlik edecek.

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan CMC Türkiye’nin Ocak 2020’de katılarak en büyük üyesi olarak yerini aldığı M+ Group, Türkiye ve Avrupa’daki 35 lokasyonda, 58 ülkeden 260 kuruma yaklaşık 11000 çalışanı ile 31 dilde hizmet veriyor. Grubun CMC Türkiye kadrosunda ise 6500’e yakın kişi görev yapıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.