Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’deki 40. Mağazasını Meydan İstanbul AVM’de açıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Türkiye’nin 15 şehrinde 40’a ulaşan mağaza sayısı ve e-ticaret sitesiyle tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran ve sporu yaygınlaştırmayı hedefleyen Decathlon şimdi de yeni yerinde, Meydan İstanbul AVM’de sporseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Decathlon’un Meydan İstanbul AVM’de 29 Nisan açacağı yeni mağazası, 2900 m2 alanda sporseverlere 70’ten fazla spor dalında binlerce ürünü sunmanın yanı sıra, mağaza içindeki spor alanlarıyla sporseverlerin yeni sporlar keşfetmelerini ve deneyimlemelerini de sağlayacak!

Decathlon Türkiye CEO’su Mickael Cadot: “Yeni mağaza açılışlarımıza önümüzdeki dönemlerde de devam ederken, sporu daha da erişilebilir kılmak için yeni iş modellerimizle ve farklı iş birlikteliklerimizle de sizlere sporun mutluluğunu ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu sayede sporla ilgili aklınıza gelen birçok konuda sizlerin çözüm ortağı olacağız.” diyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.