Avrupa’da rakipler belli oldu

UEFA Konferans Ligi’nde 3. eleme turu kuraları çekildi. Temsilcimiz Başakşehir ve Konyaspor’un, Konferans Ligi 2. turundaki rakiplerini elemesi durumunda 3. turunda karşılaşacağı rakipleri belli oldu. .

UEFA Konferans Ligi’nde 3. eleme turu kuraları çekildi. Temsilcimiz Başakşehir ve Konyaspor’un, Konferans Ligi 2. turundaki rakiplerini elemesi durumunda 3. turunda karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Maccabi Netanya’yı elemesi durumunda 3. ön eleme turunda Breidablik – Buducnost Podgorica maçının galibiyle karşılaşacak.

Konyaspor, BATE Borisov’u elemesi halinde Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Koper – Vaduz eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

.FENERBAHÇE DEVLER LİGİ’NDE STURM GRAZ’LA

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kura çekimi gerçekleştiriliyor. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, Ukrayna ekibini elemesi halinde Sturm Graz ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda ilk maçlar 2-3 Ağustos’ta, rövanş karşılaşmaları ise 9 Ağustos’ta oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde 2022-2023 sezonu 3. eleme turu kuraları çekildi.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura töreninin ardından eşleşmeler belli oldu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımına elenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi’nde 3. eleme turundan yoluna devam edecek.

Sarı lacivertli ekip, bu turda Çekya temsilcisi Slovacko ile karşılaşacak. Sarı lacivertli takım, ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar 4 Ağustos’ta, rövanşları ise 11 Ağustos’ta yapılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.