Avatar 2 için su altında kalan Kate Winslet o anları ilk kez anlattı!

3 dalda Oscar Ödülü kazanan Avatar’ın 2. filmi çekilmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü filmin bir sonraki serileri de izleyici tarafından çok beklenmişti. Filmin yapımcıları bu isteğe yanıt verdi ve Avatar 2’nin çekimlerine başlandı. Filmin başrol oyuncularından Kate Winslet, suyun altında 7 dakika 4 saniye nefesini tutarak Tom Cruise’un rekorunu kırdı.

Yönetmenliğini James Cameron’un yaptığı Avatar serisi 2. Filmi ile izleyici karşısına gelecek. Çekimleri ve haberleri yakından takip edilen film serisinin zor koşullarda tamamlandığını biliyoruz. Ancak bu sefer ki Avatar filmi bambaşka olacak gibi görülüyor.

blank

Avatar serisinin devam filminde ünlü oyuncu Kate Winslet de rol alıyor. Winslet’in daha önce kamera arkası fotoğraflarında su altı sahnesi çekiminden kareleri görülmüştü. Ünlü oyuncu, filmle ilgili verdiği bir röportajda, serbest dalış dersleri esnasında en fazla yedi dakika 14 saniye nefesini tutabildiğini söylemişti.

Ünlü oyuncu, filmdeki rolü için serbest dalış yapmayı öğrendikten sonra ne kadar tehlikeli olabileceğini bildiği halde, bu kadar uzun süre su altında kalmanın ‘harika’ olduğunu söyledi.

Winslet, Observer Magazine ile yaptığı röportajda, ‘Tanrım, bu harika. Zihniniz tamamen kayboluyor. Hiçbir şey düşünemiyorsunuz, kafanızda listeler yapamıyorsunuz, sadece su altındaki baloncuklara bakıyorsunuz. Sudan çıkınca ilk sözüm ‘Öldüm mü?’ oldu. ‘Evet, öleceğimi sandım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.