Atv’nin yeni dizisi Hercai’den rekor!

Atv’nin yeni dizisi Hercai, Türkiye’nin son 1 haftada en çok abone olunan Youtube kanalı oldu. Dizi, dünya genelinde ise 198’nci sırada yer almayı başardı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen Atv’nin yeni dizisi Hercai bir rekora imza attı. Birçok Youtube fenomeni, müzik, çocuk ve ünlü kanallarını geride bırakan ‘Hercai’nin Youtube kanalı, Türkiye’de son bir haftada en çok abone olunan kanal olarak dünya genelinde 198’nci sırada yer almayı başardı.

DİZİNİN KONUSU

Mia Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, intikamdan doğan imkansız bir aşk masalını konu alan ‘Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Eda Elif Başlamışlı paylaşıyor. Yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin’in üstlendiği ‘Hercai’, her cuma 20.00’de atv’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.