ATV ekranlarının sevilen dizisi Yeter’e Engin Akyürek dahil oldu

ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen “Yeter” dizisinde Engin Akyürek sürprizi yaşandı.

Başrolleri Pelin Karahan, Yurdaer Okur’un paylaştığı, ilk bölümü 31 Aralık 2015 tarihinde atv’de yayınlanan dramatik televizyon dizisi Yeter’e Engin Akyürek’de dahil oldu. İşte detaylar…

Suların bir türlü durulmadığı “Yeter” dizisinin hayranlarını yeni bir sürpriz bekliyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Yeter’e başarılı oyuncu Engin Akyürek de dahil oldu.

Akyürek; bu yıl “Uluslararası Seul Drama Ödülleri”nde, “En İyi Aktör” seçilen oyuncu Engin Akyürek, ardından da Emmy Ödülü için, “En İyi Performans Sergileyen Aktör” dalında aday gösterilmişti.

En son “Kara Para Aşk” dizisinde rol alan ve daha sonra ekranlardan ayrı kalan Akyürek, Yeter ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=SDtG_9fqxAc

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.