Attila Atasoy “Düş Peşime” şarkısına klip çekti

Ünlü müzisyen Attila Atasoy, “Düş Peşime” kitabıyla aynı ismi taşıyan şarkısına Cankurtaran sokaklarında rengarenk bir klip çekti.

“Düş Peşime” ile “kendi şarkısı olan bir seyahat kitabı yazan ilk müzisyen” unvanı alan Attila Atasoy; müziği kendisine, düzenlemesi Selim Çaldıran’a ait şarkının sözlerini Nalan Yıldız ile birlikte yazdı. Atasoy’un klibinde arkadaşları, Türkiye Gezginler Kulübü üyeleri, Reco Yazıcı sirtaki dans grubu, Seval Uğur-Muzaffer Mutlu tango dansçıları, oryantal Şerife ve sokak sakinleri rol aldı.

Attila Atasoy’un gezdiği ülkelere ait yerel motifleri içeren şarkısı “Düş Peşime”nin klip yönetmenliğini Erkan Çelenk üstlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.