Atiye’den PowerPuff Girls sürprizi

Cartoon Network’te maceralarına başlayacak efsane çizgi dizi PowerPuff Girls’ün yeni sezon jenerik müziğini ünlü sanatçı Atiye seslendirdi. PowerPuff Girls karakterleri ve küçük çocuklarla stüdyoya giren Atiye neşeli tavırlarıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

PowerPuff Girls; Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın güzel şehirlerini zalimlerden korumak için mücadele ettikleri yeni maceralar ile 25 Nisan’da Cartoon Network’te başlıyor. PowerPuff Girls fanları yeni dönemde çizgi filmin jenerik müziğini Atiye’den dinleyecek. Atiye, Cartoon Network’ün yayınlandığı her ülkeden ünlü bir ismin Powerpuff Girls jenerik müziğini seslendirdiği projede, tüm ülkeler arasında en çok beğenilen isim oldu.

Cartoon Network, PowerPuff Girls’ün yeni sezonunu web sitesi üzerinden gerçekleştirdiği bir yarışmayla kutladı. Yaklaşık 5 bin çocuk www.cartoonnetwork.com.tr sayfasına girerek PowerPuff Girls ile ilgili sorulara yanıt verdi. Aralarından seçilen 3 çocuk, Atiye ve Powerpuff Girls karakterleri ile tanışma ve Cartoon Network ekranına çıkma şansına da sahip oldu.

Bu çok özel buluşma keyifli anlara sahne oldu. Atiye çocuklarla birlikte şarkı söyledi, Blossom, Bubbles ve Buttercup ile dans etti. PowerPuff Girls karakterleri ve Atiye ile unutulmaz bir gün yaşayan çocukların heyecanı ve neşesi görülmeye değerdi. Tüm bu eğlenceli anlar Cartoon Network ekranlarının yanı sıra Cartoon Network Facebook sayfası ve Youtube kanalında da yayınlanacak.

Uykudan önce dünyayı kurtarmaya devam edecek olan PowerPuff Girls 25 Nisan Pazartesi saat 17:30’da sadece Cartoon Network’te olacak.

gazetemag-atiye1

#KızGücü

Cartoon Network Hakkında:
Cartoon Network evrensel anlamda erkek çocuklara odaklı, kız çocuklarını da kapsayan bir kanal olup neşeli, komedi ve maceranın heyecanıyla işleyen bir kanaldır. Program dizilimi mizah, arkadaşlık, hayal etme, aksiyon ve macera temaları üzerinde yoğunlaşır. Cartoon Network; 6-12 yaş arasında erkek ve kız çocuklarını hedef kitlesi olarak alır ve kendi zengin eğlenceli ve küresel olarak başarılı içerik karışımı arasında çocukların kendileri olmalarını savunmayı hedefler. Programlar arasında lider komedi animasyonları Gumball, Adventure Time ve Sürekli Dizi, klasik aksiyon macera alanında Ben 10 Omniverse ve Ejderhalar: Berk’in Koruyucuları yer almaktadır.

1993’te bir pan-Avrupa kanalı olarak yayın hayatına başlayan kanal, bugün artık Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da yerel hizmetler sağlamakta olup 70 ülkede, 130 milyonu aşkın hanede, 17 ayrı dilde izlenebilmektedir. Cartoon Network, ödüllü sitesinin yanı sıra, oyunları, talebe bağlı video (VOD), televizyon sistemleri, mobil ve geniş bir yelpazeye yayılmış, lisanslı ve ticari ürünleri ile de deneyimlenebilmektedir. Cartoon Network, Time Warner şirketlerinden Turner Broadcasting Systems Inc’in iştiraki olan Turner Broadcasting System International AŞ’ye ait markalardan biridir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.