Atiye: Türkiye’nin Janet Jackson’u benim

“Hisset” isimli yeni şarkısıyla Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programı Hitnoz’a konuk olan Atiye, samimi açıklamalarda bulundu.

Kahkaha dolu programda Yasemin Şefik’in “Şarkı söyleyip, dans etmek deyince Janet Jackson’a benzetebilir miyiz seni?” sorusu üzerine “Sadece benzetmek de değil, Türkiye’nin Janet Jackson’u benim. Ona hayran büyüdüm. Michael Jackson aşığıydım.” diyen sevilen sanatçı; “90’larda Hakan Peker, Yonca Evcimik gibi Türk pop müziğinde dans eden önemli isimlerden sonra aslında uzun bir boşluk var. On-Onbeş yıl hem şarkı söyleyip, hem dans eden birileri çıkmamıştı. Uzun bir ara bu…sonrasında Don’t Think şarkımla ben bu şekilde çıktım. Şimdi sahnede darbuka’da çalıyorum.” Dedi.

YAZ İÇİN AŞK ŞARKISI YAPMAK İSTEMEDİM!

Yeni şarkısı “Hisset” müzikseverler tarafından beğeni toplayan Atiye, “Yaz için aşk şarkısı yapmak istemedim. Hepimizin iyi düşüncelere, rahatlamaya ve hissetmeye ihtiyacı olduğunu bunu yaparken de eğlenebileceklerini düşündüm.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.