Atiye dizisinin yeni sezonuyla ilgili sürpriz gelişme!

Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle yavaşlamıştı. Diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Karantina günlerinde OGM Pictures imzalı dizinin 8 bölümlük 3. sezonunu kimin yöneteceği de belli oldu. Daha önce Hakan Muhafız’ı yazan Atasay Koç, Cansu Çoban ve Merih Aslan’ın kaleme aldığı dizinin 3. sezonunu Burcu Alptekin yönetecek.

Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun 3. sezonda da rol almaya devam edeceği dizide hikâye değişikliği yaşanacak. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise salgın riski sürdüğü için henüz netleşmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.